softver ( program ) za graditeljstvo,  proizvodnju, CRM i upravljanje i računovodstvo CRMM Indicio d.o.o.
 

CarpioCRMM - Sustav za CRMM

 (Customer Relationship Management i Management)

CRMM

Uspješnost poslovanja pojedine tvrke posljedica je uspješnog komuniciranja sa partnerima (kupcima, dobavljčima, suradnicima) kao i uspješne unutarnje organizacije koja se očituje kao uspješna koordinacija između pojedinih djelatnika i odjela u tvrtki. Obje ove činjenice su ograničene uspješnošću kanaliziranja informacija koje u tvrtku dolaze izvana ili se iz tvrtke šalju prema van. Pojedinu informaciju, bez obzira radi li se o pristiglom faxu, budućem sastanku ili ponudi, valja sagledati iz više uglova. Jednom je taj podatak (na pr. pristigli fax) potrebno gledati u kontekstu partnera o kojem se radi (zajedno sa svim ostalim dokumentima koji su pristigli od tog partnera ili su mu poslani), drugi put u kontekstu projekta na koji se odnosi (zajedno sa svom ostalom dokumentacijom vezanom uz taj projekt), treći put u odnosu na osobu koja je u tvrtki zadužena za taj predmet (zajedno sa svim ostalim zaduženjima tog djelatnika), itd.

Prema tome, pojedinu informaciju potrebno je vidjeti u različitim kontekstima, a organizacijom informacija i njihovom koordinacijom sa djelatnicima, upravlja Komercijalno upravljački podsustav, CRMM (Customer Relationship Management i Management). Jedan od temeljnih zahtjeva ISO 9001 standarda podrazumijeva uspostavu sustava za praćenje svih aspekata poslovanja, a ne samo njegovu financijsku ili tehnološku komponentu. Dakako, mi vodimo svu našu ISO 9001 dokumentaciju u CRMM modulu.

Sustav za transport i praćenje mehanizacije (CRMM)

Sustav za praćenje i unaprijeđenje odnosa s partnerima i kooperantima (CRMM)

Sustav nabave (CRMM)

Sustav komercijale (CRMM)

Sustav za kolaboraciju sudionika i interne radne naloge (CRMM)

Sustav za urudžbiranje i helpdesk (CRMM)

Carpio Prime - najam računalnog centra
Besplatna prezentacija

Izjava o zaštiti podataka - Indicio d.o.o. prepoznaje važnost zaštite osobnih podataka te čuva privatnost posjetitelja svojih stranica. Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili budu automatski zabilježene koriste se jedino i isključivo za vlastite potrebe i statističke analize.
Sve osobne podatke, a posebno adrese elektroničke pošte, kontakt brojeve telefona, mobilnih i faks uređaja koje posjetitelj pošalje korištenjem elektroničke pošte, kroz forme ili na bilo koji drugi način Indicio tretira kao poslovnu tajnu i ne dijeli s trećim stranama.

[Ponuda] [Carpio ERP] [Graditeljstvo] [Proizvodnja] [Računovodstvo] [CRMM] [Carpio Prime] [e-carpio]