softver ( program ) za graditeljstvo,  proizvodnju, CRM i upravljanje i računovodstvo Učitavanje Excela
u sustav carpio Indicio d.o.o.
 

Nova cloud usluga e-carpio za građevinske i montažerske tvrtke:

Jedna od najvećih prepreka za širu upotrebu alata za analizu troškovnika u graditeljstvu je mukotrpni unos samog troškovnika u sistem. Stoga smo osmislili funkciju kojom je moguće ne samo učitati tekst troškovnika i količine u sustav carpio, već odmah, prilikom učitavanja, izvršiti analizu prema postojećim, vlastitim analizama.

Ova funkcija otvara potpuno novu dimenziju obradi ponuda, jer omogućava izradu velikog broja preciznih ponuda u kratkom vremenu i što je jos važnije, automatski radi podlogu za kompletno praćenje gradilišta prema standardnim funkcionalnim mogućnostima naše programske podrške. U videu, radi jednostavnosti, nismo prikazali mogućnost da se pojedina pozicija u Excelu veže uz normativ, što je moguće na isti način

Ovo, međutim, otvara mogućnost da se na isti način učitaju već postojeće analize poduzeća, pa se značajno skrati vrijeme potrebno za dovođenje ovakvog sistema u funkciju.Kako biste se uvjerili koliko je sada jednostavno izraditi velik broj ponuda, pripremili smo za Vas video na našem Youtube kanalu u trajanju od 9 minuta.

Popunite ime i prezime, te email na koji ćemo Vam poslati link za pregled

Izjava o zaštiti podataka - Indicio d.o.o. prepoznaje važnost zaštite osobnih podataka te čuva privatnost posjetitelja svojih stranica. Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili budu automatski zabilježene koriste se jedino i isključivo za vlastite potrebe i statističke analize.
Sve osobne podatke, a posebno adrese elektroničke pošte, kontakt brojeve telefona, mobilnih i faks uređaja koje posjetitelj pošalje korištenjem elektroničke pošte, kroz forme ili na bilo koji drugi način Indicio tretira kao poslovnu tajnu i ne dijeli s trećim stranama.

[Import Exc to Carpio]