softver ( program ) za graditeljstvo,  proizvodnju, CRM i upravljanje i računovodstvo Carpio ERP Indicio d.o.o.
 

25 godina razvoja omogućile su sustavu Carpio-ERP:

- uspostavu sustava integriranog upravljanja i nadzora nad svakodnevnim poslovima i suradnicima, alarm prekoračenja, upravljanje vremenima i rokovima, te upravljanje događajima vezanim uz partnere.

Sustav pokriva cijeli proces građenja, od analize ponuda, do operativnog praćenja te usporedbe za mrežnim planom i kalkuliranim količinama, CRM, nabavu, rezervacije osnovnih sredstava i ekipa, interne radne naloge, prijamni ured i koordinaciju.

Koristeći najnovije svjetske metode upravljanja projektima - upravljanje ostvarenim vrijednostima (Earned Value Management - EVM), sustav izračunava:

indeks performansi troškova (Cost Performance Index - CPI),

vremenski indeks izvođenja (Schedule Performance Index - SPI),

odstupanje troškova (Cost Variance - CV) i

vremensko odstupanje (Schedule Variance - SV), kao i ostale indikatore uspješnosti projekata na temelju operativnih podataka.

Obzirom da se radi o jednom sustavu, jedinstvenoj bazi, integracija je "stvarna". Činjenica da se "podatak unosi samo jednom" manje je važna od činjenice da podaci iz jednog modula kontroliraju podatke u drugom, jer se radi o istom podatku koji je vidljiv iz različitih modula.

Ovime rukovodstvo dobiva infrastrukturu za operativno upravljanje procesima proizvodnje i polugu za uspostavu regulacijskog kruga upravljanja troškovima. Na njima ostaje uložiti potreban organizacijski napor da uspostava sustava bude brza i uspješna

Carpio ERP se sastoji od ovih osnovnih modula i niza podmodula:

Carpio
Carpio Prime - ključ u ruke

Carpio T za graditeljstvo

Cjelovito informacijsko rješenje za građevinske, montažerske i srodne tvrtke. Primjenjivo visokogradnji i niskogradnji, instalacijskim i završnim radovima, projektiranju i inžinjering poslovima.

CarpioRAC za računovodstvo

Integracija na nivou računovodstvenog podsistema, kao i  ostalih sustava (graditeljstvo, komercijala, CRM i Management, proizvodnja)
 

Carpio program za proizvodnju

Upravljanje proizvodnjom serija - radni nalozi, tehnološki postupci, normativi materijala i vremena, kalkulacije, terminiranje, tehnološka dokumentacija - rješenje koje je superiornije nad drugima.

Carpio CRMM

Upravljanje svakodnevnim poslom i suradnicima za koje ste odgovorni, upravljanje vremenom, upravljanje rokovima, upravljanje događajima vezanim uz vaše partnere.

Carpio Prime - najam računalnog centra

Izjava o zaštiti podataka - Indicio d.o.o. prepoznaje važnost zaštite osobnih podataka te čuva privatnost posjetitelja svojih stranica. Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili budu automatski zabilježene koriste se jedino i isključivo za vlastite potrebe i statističke analize.
Sve osobne podatke, a posebno adrese elektroničke pošte, kontakt brojeve telefona, mobilnih i faks uređaja koje posjetitelj pošalje korištenjem elektroničke pošte, kroz forme ili na bilo koji drugi način Indicio tretira kao poslovnu tajnu i ne dijeli s trećim stranama.

[Ponuda] [Carpio ERP] [Graditeljstvo] [Proizvodnja] [Računovodstvo] [CRMM] [Carpio Prime] [e-carpio]