softver ( program ) za graditeljstvo,  proizvodnju, CRM i upravljanje i računovodstvo
 
carpio no limit
O nama Indicio d.o.o.

Tvrtka Indicio d.o.o. osnovana je 2013. godine s namjerom da prezentira carpio-ERP sistem za građevisnku industriju u najnovijem ruhu, u cloud tehnologiji, sa tendencijom pružanja najbolje SaaS usluge i praćenja tehnologija budućnosti

Ponosimo se našom tradicijom i kontinuitetom od 1991. godine, kada je naša tvrtka Tendriks d.o.o, koja se bavila razvojem DOS aplikacija, te dobila nagradu za građevinski software na II Simpoziju Gradđevinara i Arhitekata Hrvatske 1992, stupila na tržište, preko tvrtke Carpio d.o.o. koja je razvila Windows aplikacije i prešla na Oracle tehnologiju.

Svojim naprednim idejama i tehnološkim rješenjima, kao i alatima za brzo uvođenje programskog sustava u život tvrtke (Carpio akademija), dovela je carpio-ERP do najnovijih tehnologija.

Težnja za izlaskom na svjetsko tržište, zahtijevala je prelazak na tehnologije koje mogu zadovoljiti najzahtjevnije kupce, pa je Indicio d.o.o. preuzeo e-carpio-ERP na novim osnovama.

Naša je misija daljnje unapređenje e-carpio sustava na mobilne uređanje i slijedit ćemo najnovije trendove IT industrije u svijetu. Tako ćemo poznatom dokazanom kvalitetom i uslugom, inovativnošću i najnovijim tehnologijama e-carpio ERPa usjpeti zadovoljiti najzahtjevnija tržišta u građevinskoj industriji.

Carpio uciona

Izjava o zaštiti podataka - Indicio d.o.o. prepoznaje važnost zaštite osobnih podataka te čuva privatnost posjetitelja svojih stranica. Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili budu automatski zabilježene koriste se jedino i isključivo za vlastite potrebe i statističke analize.
Sve osobne podatke, a posebno adrese elektroničke pošte, kontakt brojeve telefona, mobilnih i faks uređaja koje posjetitelj pošalje korištenjem elektroničke pošte, kroz forme ili na bilo koji drugi način Indicio tretira kao poslovnu tajnu i ne dijeli s trećim stranama.

[Pocetna] [O nama] [Posao] [kontakt] [Carpio] [Prezentacija] [Odrzavanje] [Članci] [novosti]